Mindenki által beazonosítható kép, az egész világot meghódító amerikai gyorsétteremlánc kínálatából. Rengeteg vád érte mind őket, mind vetélytársaikat, hogy ételeik egészségtelenek, csomagolásaik környezetszennyezők, és hogy hamburgereik függőséget, és ezáltal veszélyes elhízást okoznak. Ez utóbbi az Egyesült Államokban komoly probléma. Az utóbbi évtizedben porondra léptek az USA-ban, majd Európában is a kisebb, "kézműves" étteremláncok, melyek a kiszolgálási időt tekintve ugyan egy kicsit lassabbak, viszont nem mélyfagyasztott alapanyagokkal dolgoznak, így ételeik ízletesebbek és egészségesebbek is.
A legnagyobbak csökkenő bevételeik miatt észbekaptak, és maguk is "kézművesítik" a felhozatalt: több zöldséget, gyümölcsöt, friss alapanyagot vezettek vagy vezetnek be, és igyekeznek a körítésen is javítani. Ez a következő években egy világméretű trend lesz. Mi csak jól járhatunk vele.
2025.03.11 5 éjszaka, Standard 4 ágyas
2025.04.17 5 éjszaka, Négyágyas
2025.09.05 11 éjszaka, Standard 4 ágyas