Alaszkai vadon aktív élmény

Alaszka nyers. Alaszka érintetlen. Alaszka felejthetetlen.

A kedves olvasó nyilván azért kattintott ide, mert számára az utazás többet jelent, mint az aktuális nagyváros látványosságainak kipipálása. Az alaszkai vadon felejthetetlen kalandot nyújt Önnek, amelyből velünk a legtöbbet hozhatja ki. Persze autóval is végigrohanhatna a tundrán és készíthetne kötelező képeket a rövid megállók során, de miért tenné? 

Töltsön 6 napot Anchorage-ből kiindulva Alaszka ösvényein és folyóin, élvezze a Kenai Nemzeti Park csodáit: az Exit gleccsert és a Harding jégmezőt, melynek ösvényeiről naponta látnak fekete medvéket. Fedezze fel a festői hegyekkel és a Bear gleccserrel szegélyezett Resurrection Bay-t egy kalandos kajaktúra során! 

Szólunk, nehogy meglepődjön: vidrákon, fókákon, sasokon, és sok-sok lazacon kívül bálnákkal is találkozhat. 

A kaland további fénypontjai: Kenai National Wildlife Refuge, rafting a Kenai folyón, piknik a Skilak tó mellett, hajózás a Kachemak öblön, majd egész napos túra a természetvédelmi területen, rálátással a mérföldes gleccserfalra. Ajánlatunk két főre szól, tartalmazza a reggeliket, ebédeket, és két vacsorát. Esténként négycsillagos hotelekben és menedékházakban fognak megszállni, a kalandozás során túravezetők állnak rendelkezésre, a helyszínek között kényelmes kisbusszal utaznak. A túrák hagyományosan Anchorage-ből indulnak, havi kétszer, júniustól szeptemberig.