Őszi szünet New Yorkban és Floridában - magyar idegenvezetéssel

New York
Amerikai Egyesült Államok

Utazás: Repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Magyar idegenvezetővel, Üdülés, Egzotikus út, Körutazás
Hivatkozási szám: 259685
Éjszakák száma: 9

Őszi szünet New Yorkban és Floridában - magyar idegenvezetéssel utazás

New York és Florida az őszi szünetben

9 éj / 11 nap

2019. október 22 - november 01-ig1. nap: Utazás New Yorkba

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében elhelyezkedő szálláshelyre.

2. nap: New York városnézés

Egész napos buszos-gyalogos városnézés, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Time Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. A program ezzel nem ér véget, hiszen remek idegenvezetőnk elkalauzol minket a new york-i poszterekről jól ismert Brooklyn hídhoz, a tőzsde leghíresebb központjához, a Wall Streethez, a 2001. szeptember 11-i tragédia emlékhelyéhez, a 911 Memorialhoz, és még a különleges High Line-hoz is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.

Folytatódjék túránk a városban, hiszen még rengeteg látnivaló hátra van! Végighaladva a 5th Avenuen olyan ismert épületekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc helyszíne,a Central Park is. A park közvetlen közelében elhelyezkedő Metropolitan is kihagyhatatlan úti cél. Nem rajongóknak is erősen ajánljuk, hiszen a múzeum kreatív térrendezésével nem pusztán műtárgyakat mutat meg, hanem az adott korba helyezi a látogatót. A 5th Avenue-i élmények mellett a Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ legnagyobb és legszebb vasútállomását most saját szemével is megtekintheti!

A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.


3. nap: New York / Fakultatív Ellis Island és Szabadság Szobor

Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás az Ellis Island-re majd a Szabadság Szobor talapzatához látogathatunk el. Az Ellis Island-en található a „Bevándorlási Múzeum”, próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére.”

Este csatlakozhat  New York by night programunkhoz, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Builiding kilátójába.

4. nap, New York / Orlando

Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, utazás Orlandoba. Érkezés után a szállás elfoglalása, majd szabadprogram.

5-6. nap: Fakultatív programok Orlandóban

A következő két napban Orlando szórakoztató parkjait fedezhetjük fel, amelyek bármely korosztály számára fantasztikus élményt jelentenek. Az MGM és Universal stúdiókban a filmkészítés kulisszái mögé tekinthetünk be, valamint beléphetünk a Harry Potter univerzum varázsvilágába is, míg a tengeri élővilág rajongóit a népszerű SeaWorld látványos delfin és orca show-ja, valamint tematikus, kihagyhatatlanul hajmeresztő hullámvasútjai fogják lenyűgözni.

7. nap: Utazás Miamiba

Útközben izgalmas programban lehet részünk a Kennedy Space Centerben, ahol az űrhajózás világába tekinthetünk be. A különféle múzeumokban az űrhajózás történetének megismerése mellett számos szórakoztató program is vár minket: Akár egy űrbéli expedíción is részt vehetünk! A „földöntúli" élményeket követően késő délután érkezünk vissza Miamiba.

8-9. nap: Miami Beach

Miután kipihentünk körutunk fáradalmait a világ egyik legszebb tengerpartján, egy remek fakultatív program vár ránk. Elutazhatunk az Everglades Nemzeti Parkba, ott részt vehetünk egy „airboat ride"-on, melynek keretei közt légpárnás motorcsónakkal járhatjuk be a rejtelmes mocsárvilágot. A kirándulás fénypontja az aligátor farm látogatása.

10-11. nap: Hazautazás

Ez a nap már csak a hazautazásról szól. A szállodai kijelentkezés után transzferrel jutunk ki a repülőtérre és indulunk Budapestre, érkezés másnap.

 

A részvételi díj tartalmazza: 

- retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon,

- elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált  szállodai szobákban

- közlekedés klimatizált kisbusszal,

- helyi- és állami adók,

- magyar idegenvezetés a túra során,

- gazdag programajánlat,

- transzferek a leírás szerint


A részvételi díj nem tartalmazza:

- étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap).

- kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 50 $ / fő

- 30 USD poggyászfeladási díj a belső járaton / 23 kg-os bőrönd

- útlemondási biztosítás: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthető


x Őszi szünet New Yorkban és Floridában - magyar idegenvezetéssel

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:


Utazás ajánló

Keleti Part Varázsa Floridával - magyar idegenvezetéssel

Keleti Part Varázsa Floridával - magyar idegenvezetéssel

2020.04.17 10 éjszaka, 2 ágyas szoba

699 900 Ft/fő-től
Nyugati Panoráma - magyar idegenvezetéssel

Nyugati Panoráma - magyar idegenvezetéssel

2020.04.23 10 éjszaka, 2 ágyas szoba

605 000 Ft/fő-től
Nagy USA Körút - Amerika Intenzíven

Nagy USA Körút - Amerika Intenzíven

2020.04.17 16 éjszaka, 2 ágyas szoba

999 900 Ft/fő-től