New York és Las Vegas- magyar nyelvű idegenvezetéssel

Körutazás Amerikában
Amerikai Egyesült Államok

Utazás: Repülő
Ellátás: Reggeli
Utazás típusa: Nincs megadva
Hivatkozási szám: 327618
Éjszakák száma: 8

New York és Las Vegas- magyar nyelvű idegenvezetéssel utazás

New York és Las Vegas -magyar nyelvű idegenvezetéssel

 

1. nap: Utazás New Yorkba

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében elhelyezkedő szálláshelyre.

 

2. nap: New York városnézés

Félnapos buszos-gyalogos városnézés, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Time Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. A program ezzel nem ér véget, hiszen remek idegenvezetőnk elkalauzol minket a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn-hídhoz, a tőzsde leghíresebb központjához, a Wall Streethez, a 2001. szeptember 11-i tragédia emlékhelyéhez, a 911 Memorialhoz, és még a különleges High Line-hoz is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.
Az igazi New York-i kalandokra vágyóknak feltétlen ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt New York by night programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.

 

3. nap: New York városnézés

Folytatódjék túránk a városban, hiszen még rengeteg látnivaló hátra van! Végighaladva a 5th Avenue-n olyan ismert épületekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc helyszíne, a Central Park is. A park közvetlen közelében elhelyezkedő Metropolitan is kihagyhatatlan úti cél. Nem rajongóknak is erősen ajánljuk, hiszen a múzeum kreatív térrendezésével nem pusztán műtárgyakat mutat meg, hanem az adott korba helyezi a látogatót. A 5th Avenue-i élmények mellett a Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ legnagyobb és legszebb vasútállomását most saját szemével is megtekintheti!
A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.

 

4. nap: Ellis Island és a Szabadság-szobor
Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás az Ellis Islandre majd a Szabadság-szobor talapzatához látogathatunk el. Az Ellis Islanden található a „Bevándorlási Múzeum”, próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére.”

5. nap: Utazás Las Vegasba

A menetrend függvényében az aktívabbak részére egy kis esti séta, „ízelítő” a sohasem alvó városból.

6. nap: Las Vegas

A mai napot a folyton nyüzsgő város felfedezésére szánjuk. A Las Vegas Boulevard-on elterülő látványos és hatalmas szállodák 24 órában gondoskodnak a show-műsorokról, melynek legkedveltebb része a Bellagio szálloda pompás szökőkútja.   A lehetőségekkel teli Las Vegasban idegenvezetőnk segít megtalálni az Ön ízlésének leginkább megfelelő fakultatív programjainkat! “Las Vegas by Night” fakultatívunk például a fényárban úszó város éjszakai arcát mutatja be, a “Las Vegas Show” programunkon pedig egy hamisítatlan vegasi showműsoron vehetnek részt.

7. nap: Hoover-gát és Grand Canyon

A mai nap folyamán a Las Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit. Út közben megnézzük a Colorado-folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonban szemtanúi leszünk a híres vöröslő sziklaformációknak. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtó kilátópontokat, ahol mindenki kedvére készítheti majd a lélegzetelállító fotókat. Nem csak a csodás látvány ad életre szóló emlékeket, extra programokkal egészíthetjük ki élményeinket: vár ránk az izgalmakkal teli szemlélődés a Skywalk üvegpadlós kilátójából vagy egy sétarepülés a kanyon felett.

8. nap: Szabadprogram vagy fakultatív Tűz-völgy vagy fakultatív Outlet

Ma nehéz választás áll előttünk, két remek programlehetőség közül választhatunk: Bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit egyénileg, vagy idegenvezetőnkkel tarthatnak a "Tűz-völgybe", a Valley of Fire Állami Parkban tapasztalhatjuk meg a természet csodáit.

A Nevada állam déli részén elhelyezkedő park a nevét a Nap sugarait visszaverő, ránézésre szinte égő azték homokkő formációról kapta. A 150 millió éves "izzó" sziklák  mellett olyan látványos alakzatokkal is találkozhatunk, mint az "Elefánt-szikla", a "Tűz-völgy boltív" és a "Tűzhullám". A sokszor földöntúlinak ható táj mellett a park annak is köszönheti népszerűségét, hogy több hollywoodi kasszasiker (Viva Las Vegas, Emlékmás, Star Trek, stb.) képkockáin is feltűnt.

9- 10. nap: Las Vegas szabadprogram és hazaút

 Amerikai utunk a végéhez közeledik, az utolsó szabadprogram következik. Ideje búcsút venni Las Vegas városától, és vele együtt az USA-tól. Transzfer után repülőre szállunk, irány Budapest.

10. nap: Hazaérkezés


x New York és Las Vegas- magyar nyelvű idegenvezetéssel

Árak, időpontok, foglalás

Válasszon időpontot és típust:
Időpont:
Szobatípus:

Árgrafikon


Utazás ajánló

Washington, New York és a Niagara vízesés- magyar nyelvű idegenvezetéssel
716 000 Ft/fő-től
Washington, New York és Miami - magyar nyelvű idegenvezetéssel

Washington, New York és Miami - magyar nyelvű idegenvezetéssel

2020.11.11 10 éjszaka, Standard 4 ágyas

753 000 Ft/fő-től
Nyugati Panoráma - magyar idegenvezetéssel

Nyugati Panoráma - magyar idegenvezetéssel

2020.11.17 10 éjszaka, Standard 4 ágyas

542 000 Ft/fő-től