Keleti Part Varázsa Extra Floridával - magyar idegenvezetővel

Körutazás Amerikában
Amerikai Egyesült Államok

Utazás: Repülő
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás típusa: Magyar idegenvezetővel, Körutazás
Hivatkozási szám: 382421
Éjszakák száma: 10, 13

Keleti Part Varázsa Extra Floridával - magyar idegenvezetővel utazás

A részvételi díj tartalmazza:
    
 Retúr repülőjegy Magyar idegenvezetés Buszos közlekedés Helyi- és állami adók
    
 Jó minőségű szálloda Gazdag programajánlat Transzferek 


A túra fénypontjai:

Washington, New York, Miami, Miami Beach, Everglades Nemzeti Park1. nap: Washington

Utazásunk Budapestről indulva a reggeli órákban veszi kezdetét, melynek első megállója nem más, mint az Egyesült Államok fővárosa, Washington, D.C. Az érkezést követően a központi elhelyezkedésű szállodánk felé vesszük az irányt.

Belvárosi szállodánk: Courtyard Embassy Row

2. nap: Washington városnézés

A délelőtt folyamán felfedezzük magunknak a szövetségi fővárost, és felkeressük a legnépszerűbb látványosságait. Olyan, Amerika történelmében és jelenlegi működésében is meghatározó helyszíneket nézünk meg, mint a Fehér Ház, a Capitolium, a Legfelsőbb Bíróság épülete, valamint a Jefferson- és Lincoln-emlékművek.

Délutáni fakultatív programunk keretében a Nemzeti Légi és Űrhajózási Múzeumot látogathatjuk meg, ahol az amerikai repülésről és űrhajózásról tudhatunk meg számos érdekességet. A napot egy kellemes vacsorával zárjuk opcionálisan, Washington egyik népszerű éttermében.3. nap: New York City

Harmadik napunkon búcsút veszünk a fővárostól, buszra szállunk és útra kelünk a világ legizgalmasabb metropoliszába: New Yorkba. A négyórás utat követően délután érkezünk meg manhattani hotelünkbe.

Belvárosi szállodánk: Holiday Inn

4. nap: New York városnézés

Félnapos, buszos-gyalogos városnézés következik, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn híd,  vagy a világ legfontosabb tőzsdei központja, a Wall Street.

Az igazi New York-i kalandokra vágyóknak feltétlenül ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt “New York by Night” programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel a várost, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.5. nap: New York városnézés

Rengeteg látnivaló van még hátra, úgyhogy reggel újult erővel vetjük magunkat a felfedezésbe! Végighaladva a 5th Avenue-n olyan, jól ismert helyszínekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc terepe, a Central Park is.

A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.

6. nap: New York / Látogatás a Szabadság-szoborhozEgész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás következik, mely során Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához látogatunk el. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére”, melynek elérését a monumentális Szabadság-szobor jelezte.

7. nap: Utazás Miami Beachre


Délelőtt a repülőről búcsút intünk a Nagy Almának. Utazásunkat a Napfényes Államban, Floridában töltjük.


8-10. nap: Miami Beach

Miután kipihentünk körutazásunk fáradalmait a világ egyik legszebb tengerpartján, 2 remek fakultatív program vár ránk.
Elutazhatunk az Everglades Nemzeti Parkba, a Miami nyüzsgő központjától csupán néhány kilométerre fekvő természeti paradicsomba. Itt részt vehetünk egy „airboat ride"-on, mely során légpárnás motorcsónakkal járjuk be a rejtelmes mocsárvilágot. A kirándulás fénypontja az aligátor farm meglátogatása, ahol több, mint háromezer példány él.

A mocsárvilág után a tengeri élővilágot is jobban szemügyre vehetjük. A Miami Seaquarium látványos show-ján gyilkos bálnákkal, delfinekkel, fókákkal és teknősökkel ismerkedhetünk meg. Előzetes bejelentkezést követően a kalandvágyók akár úszhatnak is a delfinekkel! Az életre szóló élmény garantált!

11-12. nap: Hazautazás

Ez a nap sajnos már a hazautazásról szól. A szállodai kijelentkezés után saját transzferrel jutunk a repülőtérre. Budapestre másnap érkezünk.

*Közkívánatra: 2018. júliusi indulású utunk 3 éjszakát hosszabbít Orlandoban:

 

Fedezd fel Orlando szórakoztató parkjait: a Walt Disney World  a fantasztikus illúziók világába kalauzol, a futurisztikus Epcot Center minden korosztályt lenyűgöz! Az MGM és Universal stúdióba filmkészítés kulisszái mögé enged bepillantást nyerni, az Animal Kingdom pedig a Disney World „legvadabb”szórakoztatóparkja! (Max. napi 1 park látogatása ajánlott, a belépőjegyekről kérje tájékoztatónkat!)Kihagyhatatlan fakultatív élmények:
 
 
  16.900 Ft/fő

Vacsora Washingtonban
 83.900 Ft/fő + $40 helyszínen

Helikopteres sétarepülés
  
  38.900 Ft/fő

New York by Night
  35.900 Ft/fő

Broadway Musical
  
  28.900 Ft/fő

Hajózás a Szabadság Szoborhoz 
és az Ellis Island-re, transzferekkel
  22.900 Ft/fő

Everglades kirándulás
   
25.900 Ft/fő


Miami Seaquarium


Orlando szórakoztatóparkjait se hagyjuk ki!

42.900 Ft/fő
Universal Studios belépőjegy


33.500 Ft/fő
SeaWorld belépőjegy

 50.900 Ft/fő
Disneyland Magic Kingdom
belépőjegy
23.900 Ft/fő
Kennedy Space Center
belépőjegy


*Az út látnivalói, menetrend, idegenvezetők tervezettek, a változás jogát fenntartjuk, esetleges járat törlés, vagy más az utazási iroda hibáján kívül eső problémákért felelősséget nem vállalunk, azonban mindent megteszünk hogy segítsünk

Tervezett menetrend:
Budapest - Párizs AF1695
Párizs - Washington AF054
New York - Miami DL2175
Miami - Párizs AF099
Párizs - Budapest AF1294
x


    Árak, időpontok, foglalás

    Válasszon időpontot és típust:
    Időpont:
    Szobatípus:


    Utazás ajánló

    Őszi szünet New Yorkban és Floridában - magyar idegenvezetéssel
    689 900 Ft/fő-től
    Déli Államok csoportos körutazás - magyar idegenvezetéssel
    869 900 Ft/fő-től
    Pünkösdi hosszú hétvége New Yorkban - magyar idegenvezetéssel
    379 900 Ft/fő-től